søndag 5. juni 2011

Kjøkkenet

Det er vel på tide å vise bilder av hvordan kjøkkenet etterhvert har blitt. I all beskjedenhet må jeg si at vi er veldig fornøyde.

Det var absolutt nødvendig å gjøre noe med kjøkkenet. Ikke så mye å skryte av da vi overtok huset, kan du si. Vil du se bilder fra hvordan det var før, kan du klikke her.
Vi har lagt panel på veggene og malt disse. I tillegg er taket malt, og gulvet er slipt og lakka med hvitpigmentert lakk.

Kjøkkeninnredningen heter Ståt, og kommer fra IKEA. Vi har skap som går til taket (nesten) og får dermed en del ekstra skapplass selv om kjøkkenet ikke er så veldig stort.
Vi valgte å tette igjen en dør som gikk ut til gangen, slik at vi fikk inn et stort fryseskap sammen med kjøleskapet.


Benkeplaten er mørk og mellom benkeplate og overskap er det montert plater i "børsta stål". Glad for at vi monterte lys både inni og under overskapene.


Et stort kjøkkenbord hadde høy prioritet, og dette bordet har fulgt oss i mange år. Mr H Andy lagde dette for rundt femten år siden, og bordet har mange ganger vært samlingsplass til hverdag og fest, lekselesing, hobbyaktiviteter, gode samtaler, puslespill og andre spill. Og slik håper vi det skal bli i det nye huset også.
Det gjenstår litt småplukk før vi kan si at kjøkkenet er ferdig, men så langt er vi altså glade og fornøyde!

8 kommentarer:

 1. Hei Synes dette var veldi flott. Utrolig artig å se på bilde, når vi ikke kan være der å se. Helt flott med bordet og benken under vinduet.Synes det var fint med kjøl og frys i hjørnet. Gratulerer.
  klem mamma

  SvarSlett
 2. Kjempe fint:)
  Siri:)

  SvarSlett
 3. Veldig flott kjøkken, Hilde! Gratulerer!

  SvarSlett
 4. Hilsen Linda....

  SvarSlett
 5. Helt nydelig kjøkken dere har fikset dere, Hilde!!!! Jeg er også veldig glad i mitt STÅT kjøkken!!!

  SvarSlett
 6. Flott kjøkken :)
  Takk for at du besøkte bloggen min! Jeg bor på Sørvågen, ytterst i lofoten. Hvor i Lofoten er det du har bodd? Nå skal jeg ta med en titt her hos deg.

  Ha en fin uke.
  Karina

  SvarSlett
 7. åh! du skal ikke være beskjeden med fornøyd'en din! kjøkkenet er kjempefint! Bordet imponerer!
  Elin

  SvarSlett
 8. Hehe ;) Du har nok helt rett!! Takk for sist ja :) Så dere har rømt fra kalde nord?!? ja så rett dere gjorde ;) Alt bra ellers?

  SvarSlett