mandag 6. juni 2011

Hoggorm og striregn

Ja, ja, nordlendinger og andre som venter på sommeren: Været skifter i alle fall fort. Vi har jo hatt skikkelig sommer i flere dager, men så snudde det helt. I dag har det vært striregn i mange, mange timer. Det har rett og slett hølja ned, og det har vært lyn, kraftig torden og strømbrudd.
Fikk berga en del av sommerplantene under tak, men det blir jo spennende med de som ikke kan flyttes.


I går hadde vi en liten rekognosering på baksiden av huset. Det er en stund siden denne plattingen hadde sin storhetstid, kan man si.
Vi snakket om at vi enten ville fylle på med sand osv og legge steinen på nytt, eller bygge terrasse oppå.
Mister H.Andy tenkte at det var greit å sjekke hvor tunge stenhellene er. Han løftet på en, men slapp den like fort ned igjen.For under den steinhella lå det en hoggorm!

Huff! Bare noen meter fra husveggen, og vi som gikk barbeint...
Helten hentet støvler, hansker og spade, men da var selvsagt den lange sleipe over stokk og stein eller et eller annet sted. Lurer på hvor.

Plutselig var det ikke så veldig hast med terrasse på baksiden.
Eeeh... vi har det egentlig veldig fint på verandaene.

Og snart er sola tilbake, håper vi.

Forresten tusen takk for alle hyggelige kommentarer om kjøkkenet. Jeg fant ut at det var lagt inn en sperre når det gjaldt kommentarer (så jeg har sikkert gått glipp av mange hyggelige hilsener, he he) Men nå skal det gå fint å legge igjen noen ord, og det synes jeg er veldig koselig! Så tusen takk!2 kommentarer:

  1. Jeg ser det for meg tante :) Du har fin blogg, og nydelig kjøkken;) Jeg føler spent med :)Klem fra Jeanett. Molly hilser også;)

    SvarSlett
  2. her var det stille:)
    koser dere nok med begge de store barna hjemme tenker jeg!

    klem

    SvarSlett