søndag 15. mai 2011

Vi feirer enda mer!

Når man fyller sju år, er det stor stas med fest, og hos oss er det blitt tradisjon at man ber alle jentene eller alle guttene når det er bursdag. Det er en utfordring, for det er over 30 jenter i klassen.

Så vi gikk sammen tre familier (som har jenter som fyller sju år omtrent på denne tida) og leide gymsalen på skolen.
Pysjamasparty for denne gjengen ble både artig og livlig!
Vi "gamle" sørget for mat og program, men det morsomste var nok å få springe rundt i pysjen og bare være litt vill. (Joda, jenter har også villfrø i beina iblant...)
Kake med lys hører med, og alle tre fikk blåse sine sju lys til stor jubel! Den midterste er mi prinsesse.

Etter en del barnebursdager med mye kakerester gikk vi for KUN sjokoladekake denne gangen, og så langt har vi ikke fått noen klager på det. Pynta på skikkelig jentevis.

Alle gjestene hadde med pute, og meningen var at de skulle sitte på den langs "langbordene" eller skal vi kanskje si lang-"benkene". Men det var ikke så mange som hadde tid til å sitte i ro da...
Putene brukte vi også til stolleken, eller puteleken som vi kalte det.

Vi hadde ellers ikke så mange "nattlige" aktiviteter, selv om det var pysj-party, men gavebordene var dekket med laken. Her fikk gjestene skrive navnet sitt, så blir det et litt annerledes minne å ta med seg i senga.

Jentene var glade, vi voksne glade og fornøyde. Og samtidig bittelitt takknemlig for at det er et år til neste gang, he he.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar