fredag 25. mars 2011

Endelig hobbyrom

Vi har laget en del skilt de siste årene. Det er en hyggelig hobby som herr og fru er sammen om. Kjekt at noen liker det vi gjør og har lyst til å bestille. Vi har levert til flere butikker det siste året, men produksjonen har hatt trange kår, bokstavelig talt. Skiltene har blitt til på kjøkkenbordet på hybelen der vi bor nå.
Derfor ser vi veldig fram til å få et eget hobbyrom i det nye huset. Tanken er riktignok å bruke det som gjesterom også, men her skal det i alle fall være plass til både utstyr og produksjon.

Rommet er lyst og fint etter at vi tok farvel med det lyseblå og fikk inn lys panel på veggene. Foreldrene mine har vært på besøk noen dager, og de har stilt opp med både saging og skruing og mye anna.
Denne uka kom derfor flere skap på plass, og det er gull verd når man har mengder av både hobbyting, verktøy og sysaker.
Skapene er kjøkkenskapstammer fra IKEA (- bombe!!) og det skal selvsagt opp skapdører ganske snart. Under vinduet og hele veien bort til hjørnet til høyre skal det komme en benkeplate. De høye skapene til høyre skal også få hyller og dører, og snart er det altså bare å flytte inn med stempler, strikkepinner, skjæremaskin, limpistol, malerkoster og alt det andre.
Gleder meg!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar