lørdag 31. desember 2011

DesemberDet ble ikke mange oppdateringene i advent. Så her kommer noen glimt fra førjulstid. Jeg rekker det visst akkurat før januar starter...


Nedtelling...
Mannen i huset hadde også egen kalender i år. Jeg sydde poser av gråpapir. Inni var det sjokolade og en hyggelig hilsen for hver dag.Blomster hører med, og vi har tradisjon med fargerike svibler. Bruker å være "kalenderpakke" 1. desember, og så følger vi nøye med hvem som blomstrer først.
Det er noen år siden den yngste ville hjelpe til litt... Ho "pakka opp" blomsten bit for bit. Ville se hva som var inni, det var jo begynt å komme ut noe rosa.
I år har de fått stå i fred...


Pepperkaker må vi også ha, og i vinduet henger hele familien på rad og rekke. Pepperkakehus har vi også pynta. Far og datter fikk utfolde seg fritt før mor kom og fikk hakeslepp, ha ha.


Karameller ble en stor slager i førjulstida. Har kokt mange, mange porsjoner, og jeg har hørt at oppskriften har blitt til stor glede for mange andre også. Kjekt!


Rett før jul fikk vi en ny butikk i nabolaget her. Det er interiørbutikken "Fabelaktig".


Vi er glade for at de ville ha skiltene våre, og de har allerede solgt mange. Noen helt nye tekster har det blitt også. Lurer på hvem som fikk "Bajas"-skilt til jul?


Dyreparken byr også på julestemning, og i skomakergata er det julemarked, gløgg og nystekte vafler på søndagene i desember.


Prinsessa vår synger i et kor som var invitert til å synge i parken en av søndagene. Stor stas!


Hyggelig julestemning der det vanligvis er sommerstemning med is og sol.Rett før jul var vi i skauen og hogde juletre. Veldig trivelig, og kanskje det blir en tradisjon?
Her tester vi om dette er et virkelig juletre, eller bare et vanlig grantre. Her er jeg og prinsessa sammen med min bror og to tantebarn.Vi har hatt fine dager, og har mye å være takknemlige for. De store barna har vært hjemme, og det har vært godt med rolige dager, god mat og prat.

Er glad for at vi har noe å feire, noe å tro på, noe å leve for.

Julenatt med lys og glede
minner oss om Gud som kom
Evig er han her tilstede
Nå står grav og krybbe tom.

Ønsker deg som er innom alt godt, både for de nærmeste dagene og året som kommer!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar