tirsdag 19. februar 2013

Morsom middag

Av og til er det lov å leke med maten!
Og noen ganger kan man gjøre en pølsemiddag litt morsommere....

Skal ikke så mye til!Men vær forberedt på at måltidet kan ta litt lenger tid. I alle fall dersom barna skal lage sine egne fjes med det de liker. Til en barnebursdag med mange barn, kan man lage ferdige fjes og servere hver enkelt.Denne gangen satte vi skåler på bordet med agurk, cherrytomat, gulrotstaver, potetskruer, paprikabiter. I tillegg hadde vi selvsagt ketchup som gjerne kan fungere som både øyne, nese og tenner.
Et lite hverdagsglimt fra heimen, altså!

God apetitt!


1 kommentar:

 1. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.


  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett