onsdag 4. april 2012

Marmorerte egg til påskefrokost

Selvsagt kan du male eggene, men egg som skal spises kan gjerne få annen dekor. Her er et tips til hvordan du kan lage påskefine, marmorerte egg, med helt naturlige "råvarer".
Vakkert på frokostbordet!


Riv opp noen flak aluminiumsfolie.
Skrell av det ytterste laget på en løk (jeg har brukt sjarlottlauk, men annen løk kan også brukes.)
Del løkskallet i små biter, og pakk det inn sammen med egget.
Jo mer løkskall, jo mer farge.

Legg de innpakkede eggene i en kasserolle, og kok på vanlig måte.


Når du pakker dem ut, ser de slik ut! Et vakkert innslag på bordet!

Om du ikke har tid til å pakke inn et og et egg, kan du legge litt løkskall i kasserollen. Da får eggene en gulaktig farge, men ingen "marmorering".

Kos deg med egg!
Fortsatt god påske!


1 kommentar:

  1. SÅ stilig!!! Tror jammen jeg må koke egg til frokost en dag :-) Takk for tipset! (andre forslag til farging?)

    SvarSlett