lørdag 23. april 2011

Glimt fra kjøkkenet

Det nye kjøkkenet er for lengst tatt i bruk, og jeg er strålende fornøyd - så langt. Så glad for at vi valgte det kjøkkenet vi gjorde (Ståt fra IKEA)

Benkeplaten er i steinmønstret svart, og mellom benk og overskap har vi montert plater som minner om rustfritt stål. Enkelt å holde rent, og ganske fint, tror jeg. Måtte bruke noen dager på å venne meg til det, siden det oppe i hodet mitt var planlagt lyse fliser. Men Mr H.Andy og resten av familien er strålende fornøyd.
Flere av hvitevarene er også i stål, og oppvaskmaskinen og komfyren er svart. (Heter det fortsatt hvitevarer da? he he..)
Mikrobølgeovnen er skikkelig fancy og har har speilfasade faktisk. Så nå kan jeg altså sminke meg og spise frokost samtidig. Eller røre i grytene og sjekke sveisen samtidig mens jeg venter på gjestene...

Vi har forresten kjøpt flere av hvitevarene til superpris. Kom tilfeldigvis innom Montér en dag de solgte ut flere utstillingsmodeller til halv pris og under det. Så vi føler at vi fikk mye for pengene. Tipset er helt gratis og gis videre til alle som har lyst til å spare noen tusenlapper på kjøkkenbudsjettet. Utstillingsmodeller selges mange steder, og altså ikke bare på de tradisjonelle hvitevarebutikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar